Şeyda Coşkun Ödem Attıran Pirinç Diyeti

Ünlülerin yaşam koçu olarak tanınan Şeyda Coşkun’un her geçen gün popülerliği artmaktadır. Birçok ünlüyü kısa sürede zayıflattığı için TV programlarında adından sıkça söz ettirmektedir. Zayıflamak adına birçok öneride bulunan Şeyda Coşkun ödem attırmak için pirinç diyetini önermektedir. Pirinç diyeti vücutta detoks etkisi yaratarak vücudun arınmasını sağlamaktadır.

Şeyda Coşkun yapılan diyetlerin mutlaka spor ile desteklenmesini önermektedir. Gün içinde spor yapmak ya da yalnızca tempolu bir yürüyüş ile kilo verme süreci daha da hızlanabilir. Uygulanan diyet ve egzersizlere destek olarak gün içinde bolca su içilmelidir. Gün içinde en az 2,5 litre su içmek alışkanlık haline getirilmelidir. Şeyda Coşkun’un önerilerine uyulduğu takdirde istenilen vücut ölçülerine kavuşmak mümkün olacaktır.

Ödem Attıran Pirinç Diyeti

Sabah Kahvaltısı: Çilekli pirinç

Malzemeler

  • 5 tane çilek
  • 3 yemek kaşığı kepekli pirinç
  • Toz tarçın
  • Toz Zencefil

Hazırlanışı: Pirinçleri bol suda yıkadıktan sonra ufak bir tavaya alın. Üzerini geçecek şekilde su ilave ederek haşlayın. Çilekleri küp küp doğrayın. Doğradığınız çilekleri haşlanan pirince ekleyin. Toz tarçın ve zencefili de ilave ederek tatlandırın. Sabah kahvaltısı için artık tüketebilirsiniz.

Öğle Yemeği: Pirinç salatası

Malzemeler

  • 3 çorba kaşığı kepekli pirinç
  • Marul
  • Reyhan, fesleğen, maydanoz ve roka
  • 6 tane çeri domatesi
  • Yarım limon suyu

Hazırlanışı: Pirinci yıkadıktan sonra ufak bir tavanın içinde yumuşayana kadar haşlayın. Tüm yeşillikleri ince ince doğrayıp haşladığınız pirinçleri yeşilliklerin üzerine ekleyin. Salatayı limon suyu ile tatlandırarak tüketebilirsiniz.

Akşam Yemeği: Sebzeli pirinç

Malzemeler

  • 3 çorba kaşığı kepekli pirinç
  • 5 tane mantar
  • 3 ufak çiçek brokoli
  • 4 yaprak Brüksel lahanası
  • Karabiber, tuz ve kekik

Hazırlanışı: Pirinci ufak bir tavaya alarak üzerini geçecek şekilde su ilave edip, haşlayın. Mantar haricinde diğer sebzeleri de 3-4 dakika kadar haşlayın. Mantarı tavada soteleyerek kekik, tuz ve karabiber ile tatlandırın. Diğer malzemeleri de mantara ilave ederek karıştırın. Sebzeli pirinç artık tüketilebilir.

BU KONU HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ ?
Yorum Yazın
Yorum
gulkamar payzieva
gulkamar payzieva

Denejek nehiili olyor 82kg 71kg geldim şimdi nekadar olajak

05-03-2017 02:52 Yanıtla Beğen (0)
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İÇERİKLER